Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
94 berichten.
Patricia van den Hurk uit Hoorn schreef op april 30, 2023 om 14:51
Ik was op Koningsdag, bij jullie" standplaats", maar er was niemand te zien...heel jammer.
cor scholten uit leusden schreef op april 4, 2023 om 16:13
Afgelopen zondag 2/4 de laatste van de 5 voorstellingen, prachtige combinatie van bekende maar ook minder bekende liedjes en dan de solo van André de Czardas grote klasse. Een idee : het zwanenkoor op de lijst zetten van het wereld erfgoed dan blijft het voor eeuwig bestaan!
Albert Jan van Soelen uit Amsterdam schreef op april 2, 2023 om 14:36
Wat een geweldig feest was het weer in De Rode Hoed. Wij waren vrijdag 31 maart 2023 van de partij en hebben weer zó genoten! Programma was mooi in balans, ook net niet te lang. Als trouwe fan van het koor durf ik bovendien te zeggen dat wij onze vrienden en vriendinnen nog niet eerder zó mooi hebben horen zingen. Je kunt echt horen dat er enorm hard wordt gewerkt om ieder jaar nog weer een stapje vooruit te maken. Hulde daarvoor aan André, die daar zoveel aandacht aan besteedt. Maar natuurlijk ook aan elk van de koorleden, die allemaal de moeite willen nemen om steeds opnieuw in kwaliteit te blijven investeren. Lezers van dit bericht die dat nog niet doen: overweeg alsjeblieft om daar waar mogelijk het koor financieel een handje te helpen. Dit Mokumse culturele erfgoed moet echt in stand blijven!
Joke van Zelst uit Amsterdam schreef op maart 13, 2023 om 10:46
Wat hebben we weer genoten van de voorstelling van het Zwanenkoor in de rode hoed 12 maart toppers
J.thijssen uit Zwanenburg schreef op maart 5, 2023 om 19:47
Vanmiddag 5 maart waren wij bij het zwanenkoor, Complimenten was erg leuk en gezellig Waylon presenteerde het leuk en André een mooie solo. Klasse gedaan allemaal, heel fijne middag gehad bedankt daarvoor
Rob Kooijman uit Almere schreef op maart 4, 2023 om 15:08
Lieve vrienden van het Zwanenkoor met hoofdletter. Wens jullie heel veel plezier en muzikaal genoegen bij de concerten van 2023. Weet zeker dat het goedkomt. Met jullie inzet en de twee beste muzikanten van Nederland gaat dit lukken, muzikale groet Rob Kooijman drummer van de eerste tien jaar van het zwanenkoor met Rinus Hali Sjors Woltz en Andre Vrolijk en twee c.d's, Het ga jullie goed.
Carla alberts uit Zunderdorp schreef op april 6, 2022 om 11:40
Hoi. Ik ben zondag naar het zwanenkoor geweest en me complimenten voor de arrangementen van Andre Vrolijk en het koor en het geluid dat was ook geweldig Chapeau voor iedereen van het Zwanenkoor 😘🎼🪗
Anny Schouten van den Berg uit Amstelveen schreef op april 5, 2022 om 21:51
Hallo Zwanen, Het was Zondagmiddag een geweldig concert van jullie !! het rustig naar de gewenste stoelen kunnen lopen was al een uitkomst ,mag zo blijven ! een heerlijk programma { geen sketsjes meer super } toevallig waren wij er twee jaar geleden toen het enige optreden ,op 1 maart !maar dat het bijna hetzelfde was het verveelt nooit !! de presentator was ook weer een verrassing ,de kledij super mooi ,kortom ,weer een middag om nooit te vergeten ! ik blijf vriend van jullie ,dank dank dank !!!
Hans Nolting uit Amstelveen schreef op april 5, 2022 om 13:24
Als koorlid weer genoten ,maar ook van het publiek ,wat waren ze geweldig.
Jacques vet uit Doemen schreef op april 2, 2022 om 12:11
Geweldige avond gehad, een groot feest !
Fam.Evers uit Sassenheim schreef op maart 28, 2022 om 16:02
Op zondag 27 Maart 2022 een geweldige uitvoering meegemaakt van een geweldig koor onder een perfecte leiding van Andre Vrolijk het was echt genieten en zeker een aanrader en wij komen zeker nog eens terug
Joke van Zelst uit Amsterdam schreef op maart 28, 2022 om 12:43
Was weer supergezellig gistermiddag bedankt Zwanekoor
Joke uit Amsterdam schreef op maart 23, 2022 om 01:23
Afgelopen Zondag 20 Maart, een geweldig optreden gezien van Het Zwanenkoor. Wat zat het goed in elkaar en wat een mooi programma had André Vrolijk weer verzorgd. Er komen nog 3 uitvoeringen,dus waag een poging. ZEER AAN TE RADEN.🎤🎶🎶🎶🎤🎤🎶🎶🎤🦢
Pans Cliteur uit Breukelen schreef op juli 5, 2021 om 14:57
Wat leuk om in de Nieuwsbrief te lezen dat jullie weer bezig zijn. Doe je best, wij verheugen ons weer op de Rode Hoed 2022. En wat een goed initiatief om die oude foto's rond te sturen. Het Zwanenkoor kwam dus regelmatig voorbij: erg leuk. Veel liefs voor iedereen van Tom en Pans
Joost uit Amsterdam schreef op maart 9, 2020 om 14:22
We hebben een vraag: we hebben kaartjes voor 15 maart, maar door onvoorziene omstandigheden kunnen we dan niet. We kunnen wel de 29ste, maar voor dat optreden zijn de kaartjes uitverkocht. Misschien zijn er mensen die met ons willen ruilen? Dat zou geweldig zijn! We hebben twee kaartjes.
Anny Schouten, uit Amstelveen schreef op maart 4, 2020 om 21:55
Zoals elk jaar geef ik een berichtje in het gastenboek,zo ook nu ,wat hebben wij [mijn zusje en broer ] weer enorm genoten van het eerste optreden van dit jaar 2020 in de Rode Hoed !!het was goed te zien dat er nieuwe leden bij zijn gekomen ,gelukkig !!een mooi repertoire en twee mooie act,s Bram als Jan Boezeroen ,met de Fles, en natuurlijk Hans als de vrolijke koster !! Ik wens het koor nog mooie voorstellingen in de Rode Hoed !! Dank !!!
Els Verhaak uit Diemen schreef op maart 3, 2020 om 14:57
Uitgenodigd door Felix Poort. Allereerst onder de indruk van het prachtige boek dat hij heeft samengesteld en op zondag 1 maart genoten van de sfeer in Rode Hoed (voor mij de eerste keer). Wat een enthousiasme. Het zindert nog na.
Anny Schouten van den Berg uit Amstelveen schreef op maart 2, 2020 om 22:56
Zondag middag 1 Maart ,het eerste optreden van het mooie Zwanenkoor,gelukkig zijn er nieuwe leden bij gekomen dat was goed te zien , en wat een mooi repertoire zowel voor als na de pauze! De acts van Bram "de fles "van [Jan boezeroen] ,heel erg goed vertolkt !!!en gelukkig stond "de vrolijke koster" door Hans gezongen ook weer op het programma,en dan de presentatie ,Richard Groenedijk ,wat een meester in dit werk ,ik heb al heel heel veel presentatoren mee gemaakt ,maar hij over treft ze allemaal ,ik ben zo blij dat ik bij toeval doordat ik mijn datum van 22 Maart mocht ruilen voor gisteren anders had ik dit niet meegemaakt !nog meer mooie optredens gewenst wij mijn zusje ,broer en ik hebben genoten !!dank.
Liesbeth van der Schaar uit Amsterdam schreef op januari 29, 2020 om 14:05
Lieve allemaal, Het Zwanenkoor 30 jaar, wat een enorm leuke middag was dat afgelopen maandag in de Rode Hoed. Heel fijn om iedereen weer te zien! Ik ben heel blij met het jubileum boek en de CD. Hartelijk dank!
Pans Cliteur uit Breukelen schreef op januari 28, 2020 om 12:58
Lief Zwanenkoor, wat een leuke viering van jullie 30-jarig bestaan. Het boek is grandioos, inderdaad een bladerboek, waar we dikwijls in zullen kijken. We verheugen ons op de uitvoeringen in maart in De Rode Hoed.