Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
81 berichten.
Pans Cliteur uit Breukelen heeft geschreven op juli 5, 2021 om 14:57
Wat leuk om in de Nieuwsbrief te lezen dat jullie weer bezig zijn. Doe je best, wij verheugen ons weer op de Rode Hoed 2022. En wat een goed initiatief om die oude foto's rond te sturen. Het Zwanenkoor kwam dus regelmatig voorbij: erg leuk. Veel liefs voor iedereen van Tom en Pans
Joost uit Amsterdam heeft geschreven op maart 9, 2020 om 14:22
We hebben een vraag: we hebben kaartjes voor 15 maart, maar door onvoorziene omstandigheden kunnen we dan niet. We kunnen wel de 29ste, maar voor dat optreden zijn de kaartjes uitverkocht. Misschien zijn er mensen die met ons willen ruilen? Dat zou geweldig zijn! We hebben twee kaartjes.
Anny Schouten, uit Amstelveen heeft geschreven op maart 4, 2020 om 21:55
Zoals elk jaar geef ik een berichtje in het gastenboek,zo ook nu ,wat hebben wij [mijn zusje en broer ] weer enorm genoten van het eerste optreden van dit jaar 2020 in de Rode Hoed !!het was goed te zien dat er nieuwe leden bij zijn gekomen ,gelukkig !!een mooi repertoire en twee mooie act,s Bram als Jan Boezeroen ,met de Fles, en natuurlijk Hans als de vrolijke koster !! Ik wens het koor nog mooie voorstellingen in de Rode Hoed !! Dank !!!
Els Verhaak uit Diemen heeft geschreven op maart 3, 2020 om 14:57
Uitgenodigd door Felix Poort. Allereerst onder de indruk van het prachtige boek dat hij heeft samengesteld en op zondag 1 maart genoten van de sfeer in Rode Hoed (voor mij de eerste keer). Wat een enthousiasme. Het zindert nog na.
Anny Schouten van den Berg uit Amstelveen heeft geschreven op maart 2, 2020 om 22:56
Zondag middag 1 Maart ,het eerste optreden van het mooie Zwanenkoor,gelukkig zijn er nieuwe leden bij gekomen dat was goed te zien , en wat een mooi repertoire zowel voor als na de pauze! De acts van Bram "de fles "van [Jan boezeroen] ,heel erg goed vertolkt !!!en gelukkig stond "de vrolijke koster" door Hans gezongen ook weer op het programma,en dan de presentatie ,Richard Groenedijk ,wat een meester in dit werk ,ik heb al heel heel veel presentatoren mee gemaakt ,maar hij over treft ze allemaal ,ik ben zo blij dat ik bij toeval doordat ik mijn datum van 22 Maart mocht ruilen voor gisteren anders had ik dit niet meegemaakt !nog meer mooie optredens gewenst wij mijn zusje ,broer en ik hebben genoten !!dank.
Liesbeth van der Schaar uit Amsterdam heeft geschreven op januari 29, 2020 om 14:05
Lieve allemaal, Het Zwanenkoor 30 jaar, wat een enorm leuke middag was dat afgelopen maandag in de Rode Hoed. Heel fijn om iedereen weer te zien! Ik ben heel blij met het jubileum boek en de CD. Hartelijk dank!
Pans Cliteur uit Breukelen heeft geschreven op januari 28, 2020 om 12:58
Lief Zwanenkoor, wat een leuke viering van jullie 30-jarig bestaan. Het boek is grandioos, inderdaad een bladerboek, waar we dikwijls in zullen kijken. We verheugen ons op de uitvoeringen in maart in De Rode Hoed.
Mattie en Ron van Pel uit Diemen heeft geschreven op januari 27, 2020 om 19:06
Lieve koorden en bestuur, Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de uitnodiging en geweldige middag. Prima georganiseerd en nog steeds de zelfde warmte die Mattie van de oud koorleden 13 jaar heeft mogen ontvangen. Dank voor de geweldige CD en het prachtige boek. Julie hebben Mattie en mij een top middag bezorgd en Mattie heeft de CD al 4x gedraaid en zingt alles woordelijk mee. Veel succes in de toekomst. Liefs Mattie en Ron van Pel
Aad uit Nijkerk heeft geschreven op december 13, 2019 om 17:59
Jammer dat het koor net bij max van papier moesten zingen. Hebben ze daar of jullie geen scherm?
Cor de Wit uit Haarlem heeft geschreven op oktober 19, 2019 om 22:04
Cor. vrijdag 25 oktober 2019. Na een lange onderbreking weer naar een uitvoering van het Zwanenkoor in de Rode Hoed voor de huldiging van 91 jubilarissen van de FNV. Dit werd weer een geweldige gezellige avond. Voor mij was er nog een grote verrassing. André Vrolijk bleek weer terug te zijn als koorleider en accordeonist. Ik denk voor alle belanghebbende een goede keus van het bestuur. Heel veel succes allemaal.
Henny Sieben uit Amsterdam heeft geschreven op april 3, 2019 om 19:06
WEDEROM HEB IK ECHT WEER GENOTEN VAN JULLIE CONCERT EN GENIET IK ELK JAAR....... ZEKER IN DEZE ONRUSTIGE TIJD IS EEN ZONDAGMIDDAG MET HET ZWANENKOOR EEN EXTRA FEEST EN IK ZING UIT VOLLE BORST MET JULLIE MEE....... HET LIED VAN (wijlen) RIKA JANSEN IS EN BLIJFT ONTROEREND DANK EEN IEDER VOOR DE INZET VAN HET ........ZWANENKOOR....... HENNY SIEBEN
FRANS uit Amsterdam heeft geschreven op april 3, 2019 om 16:47
Dag lieverds, Wat heb ik weer genoten ban jullie. Aantal jaren niet geweest maar nooit vergeten hoor. Prachtige mensen, stemmen en kleding. Oke, leuk met Paul de Leeuw maar ik kwam met mijn vriendin en twee va haar collega's voor jullie. Ik geef het toe, af en toe een traan als het over moeder gaat maar ook over die prachtige Wester. zag ik het goed was ik de enige ietwat gekleurde in de zaal en in het koor zie ik ook geen gekleurde Amsterdammer. Wij wonen sinds kort weer in Amsterdam en genieten met volle teugen van de stad. Ik blijf van jullie houden en laten we zeggug Tot volgende jaar mede namens Peter en Pien groet Frans
Liesbeth van der Schaar uit Amsterdam heeft geschreven op april 1, 2019 om 15:32
Ik heb gisteren samen met de vriendin van mijn oudste zoon en de vriendin van mijn broer de voorstelling gezien. We hebben allemaal genoten. Het wordt ieder jaar beter, lijkt wel. Zeker omdat ik niet meer bij het koor zing......... Geintje. Ook heel fijn om jullie allemaal weer te zien!
Albert Jan uit Amsterdam heeft geschreven op maart 31, 2019 om 22:51
Wat een feest was het vanmiddag weer in De Rode Hoed! Presentator Paul de Leeuw, wat was die trouwens top, bracht de kern van de middag tot uitdrukking met zijn rode jasje vol met witte hartjes. Precies dat is waar het koor voor staat. Liefde voor ‘onze’ stad. Liefde voor het onvolprezen Jordanese lied. Liefde voor elkaar. Ieder jaar is dat weer een warm bad. Zonder iemand tekort te willen doen: zonder de ‘out of heaven’ begeleiding van Andre zou zo’n concert toch nooit zo’n impact kunnen hebben. Gaaf ook om te horen dat er steeds vaker (en beter) tweestemmig wordt gezongen. Prachtig!
Christine uit Goirle heeft geschreven op maart 31, 2019 om 17:21
Zondagmiddag 31-3-19 bezochten wij al weer voor de 9e keer het concert van het Zwanenkoor. Met gezellige presentatie van Paul de Leeuw hebben wij weer enorm genoten!! Wij hebben onze strotten weer schor gezongen ! Tot volgend jaar !!
Thea uit Huizen heeft geschreven op maart 31, 2019 om 12:27
Wat hebben mijn vriendin en ik weer genoten afgelopen vrijdagavond van het zanenkoor. Mooi gezongen fantastische muziek en enige acts. Het was een heerlijke avond met een en al gezelligheid en meezingen. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij.
Thea uit Huizen heeft geschreven op maart 31, 2019 om 12:17
Ja hoor eindelijk was het 29 Maart en was ons jaarlijkse uitstapje naar het Zwanenkoor. Nou niet voor niets wat hebben we genoten mijn vriendin en ik van alle koorleden. Geweldig gezongen en ontzettende leuke acts tussendoor. Op naar 2020 dan zijn we er zeker weer bij.
André Dijst uit Krommenie heeft geschreven op maart 31, 2019 om 10:17
Hallo Zwanenkoor Vrijdagavond de 29ste waren we weer van de partij.Een Top avond was het.Groeten André
Inge uit Almere heeft geschreven op maart 30, 2019 om 18:49
Gisteren, 28 maart 2019, naar de Rode Hoed.Was niet nieuw voor mij maar lieve zwanen...och och jullie worden steeds beter en professioneler en mooier en, en en... Wat een sublieme uitvoeringen van het Amsterdamse lied. Uiteraard onder de geweldige muzikale begeleiding van André Vrolijk. Geweldig de after party kortom enorm bedankt voor een geweldige avond. Ik kom velen van jullie heel gauw weer tegen DANK,DANK, Dank!!!
Sandra Weener uit Amsterdam heeft geschreven op maart 30, 2019 om 18:37
Wat hebben wij wederom genoten van het Zwanenkoor Complimenten vooral voor de muzikaal leider André Vrolijk. Vooral het meerstemmig vonden wij geweldig klinken. Kortom het was een geweldige avond.