Sponsor worden

Het Zwanenkoor treedt veel op in verzorgings-huizen en huizen voor mensen met een beperking. Zij hebben vaak weinig of geen budget.
Wij zoeken sponsoren, die ons willen helpen om deze optredens mogelijk te blijven maken en zo heel veel mensen een fijne middag te kunnen bezorgen. Natuurlijk is elk sponsorbedrag of een andere vorm van steun van harte welkom. Echter bij twee sponsorpakketten is er een tegenprestatie.

Sponsorpakketten

1. SPONSOR

–      Een vermelding op de sponsorpagina van de website met een link naar de eigen website (indien gewenst).
–      Een vermelding op het podiumscherm in de Rode Hoed.
–      Een vermelding in het programmaboekje van de Rode Hoed. Alle bezoekers (ca. 2600) krijgen dit uitgereikt.
–      Twee vrijkaarten en gereserveerde plaatsen + consumptiebonnen

1. PLUS SPONSOR

–      Een vermelding op de sponsorpagina EN op de homepage lichtkrant van de website met een link naar de eigen website (indien gewenst).
–      Een prominente vermelding op het podiumscherm in de Rode Hoed.
–      Een prominente vermelding in het programmaboekje van de Rode Hoed. Alle bezoekers (ca. 2600) krijgen dit uitgereikt.
–      Een vermelding in het ZwanenkoorNieuws. Dit gaat 2x per jaar naar alle donateurs.
–      Twee vrijkaarten en gereserveerde plaatsen vooraan + consumptiebonnen.
–      De mogelijkheid relatiekaarten te bestellen met 10% korting.
–      De mogelijkheid om tegen betaling consumptiebonnen te bestellen voor uw eventuele gasten.

Voor meer informatie kunt u het contactformulier op deze pagina invullen of rechtstreeks contact opnemen met penningmeester@zwanenkoor.nl

Velden met een *) zijn verplicht

Uw gegevens:

De heerMevrouw

Vul hieronder uw vraag, verzoek of opmerking in.