Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
91 berichten.
Henny Sieben uit Amsterdam heeft geschreven op april 3, 2019 om 19:06
WEDEROM HEB IK ECHT WEER GENOTEN VAN JULLIE CONCERT EN GENIET IK ELK JAAR....... ZEKER IN DEZE ONRUSTIGE TIJD IS EEN ZONDAGMIDDAG MET HET ZWANENKOOR EEN EXTRA FEEST EN IK ZING UIT VOLLE BORST MET JULLIE MEE....... HET LIED VAN (wijlen) RIKA JANSEN IS EN BLIJFT ONTROEREND DANK EEN IEDER VOOR DE INZET VAN HET ........ZWANENKOOR....... HENNY SIEBEN
FRANS uit Amsterdam heeft geschreven op april 3, 2019 om 16:47
Dag lieverds, Wat heb ik weer genoten ban jullie. Aantal jaren niet geweest maar nooit vergeten hoor. Prachtige mensen, stemmen en kleding. Oke, leuk met Paul de Leeuw maar ik kwam met mijn vriendin en twee va haar collega's voor jullie. Ik geef het toe, af en toe een traan als het over moeder gaat maar ook over die prachtige Wester. zag ik het goed was ik de enige ietwat gekleurde in de zaal en in het koor zie ik ook geen gekleurde Amsterdammer. Wij wonen sinds kort weer in Amsterdam en genieten met volle teugen van de stad. Ik blijf van jullie houden en laten we zeggug Tot volgende jaar mede namens Peter en Pien groet Frans
Liesbeth van der Schaar uit Amsterdam heeft geschreven op april 1, 2019 om 15:32
Ik heb gisteren samen met de vriendin van mijn oudste zoon en de vriendin van mijn broer de voorstelling gezien. We hebben allemaal genoten. Het wordt ieder jaar beter, lijkt wel. Zeker omdat ik niet meer bij het koor zing......... Geintje. Ook heel fijn om jullie allemaal weer te zien!
Albert Jan uit Amsterdam heeft geschreven op maart 31, 2019 om 22:51
Wat een feest was het vanmiddag weer in De Rode Hoed! Presentator Paul de Leeuw, wat was die trouwens top, bracht de kern van de middag tot uitdrukking met zijn rode jasje vol met witte hartjes. Precies dat is waar het koor voor staat. Liefde voor ‘onze’ stad. Liefde voor het onvolprezen Jordanese lied. Liefde voor elkaar. Ieder jaar is dat weer een warm bad. Zonder iemand tekort te willen doen: zonder de ‘out of heaven’ begeleiding van Andre zou zo’n concert toch nooit zo’n impact kunnen hebben. Gaaf ook om te horen dat er steeds vaker (en beter) tweestemmig wordt gezongen. Prachtig!
Christine uit Goirle heeft geschreven op maart 31, 2019 om 17:21
Zondagmiddag 31-3-19 bezochten wij al weer voor de 9e keer het concert van het Zwanenkoor. Met gezellige presentatie van Paul de Leeuw hebben wij weer enorm genoten!! Wij hebben onze strotten weer schor gezongen ! Tot volgend jaar !!
Thea uit Huizen heeft geschreven op maart 31, 2019 om 12:27
Wat hebben mijn vriendin en ik weer genoten afgelopen vrijdagavond van het zanenkoor. Mooi gezongen fantastische muziek en enige acts. Het was een heerlijke avond met een en al gezelligheid en meezingen. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij.
Thea uit Huizen heeft geschreven op maart 31, 2019 om 12:17
Ja hoor eindelijk was het 29 Maart en was ons jaarlijkse uitstapje naar het Zwanenkoor. Nou niet voor niets wat hebben we genoten mijn vriendin en ik van alle koorleden. Geweldig gezongen en ontzettende leuke acts tussendoor. Op naar 2020 dan zijn we er zeker weer bij.
André Dijst uit Krommenie heeft geschreven op maart 31, 2019 om 10:17
Hallo Zwanenkoor Vrijdagavond de 29ste waren we weer van de partij.Een Top avond was het.Groeten André
Inge uit Almere heeft geschreven op maart 30, 2019 om 18:49
Gisteren, 28 maart 2019, naar de Rode Hoed.Was niet nieuw voor mij maar lieve zwanen...och och jullie worden steeds beter en professioneler en mooier en, en en... Wat een sublieme uitvoeringen van het Amsterdamse lied. Uiteraard onder de geweldige muzikale begeleiding van André Vrolijk. Geweldig de after party kortom enorm bedankt voor een geweldige avond. Ik kom velen van jullie heel gauw weer tegen DANK,DANK, Dank!!!
Sandra Weener uit Amsterdam heeft geschreven op maart 30, 2019 om 18:37
Wat hebben wij wederom genoten van het Zwanenkoor Complimenten vooral voor de muzikaal leider André Vrolijk. Vooral het meerstemmig vonden wij geweldig klinken. Kortom het was een geweldige avond.
Gonny uit Amsterdam heeft geschreven op maart 30, 2019 om 09:28
Vrijdag 29 maart naar De Rode Hoed geweest. Het Zwanenkoor. Wat was het geweldig. Echt genoten. Je ziet aan het koor dat het enthousiasme er vanaf springt. Super Ga zeker een volgende keer weer. Allen dank voor de leuke avond. Gonny
Joke van Zelst uit Amsterdam heeft geschreven op maart 30, 2019 om 09:14
29 maart hebben wij genoten van het geweldige optreden van het Zwanenkoor, presentatie werd gedaan door Elly Lust. Het Zwanenkoor weet steeds opnieuw sfeer te brengen zoals we dat in de Jordaan gewend zijn Bedankt koor voor de fijne avond Joke
Bernard uit Apeldoorn heeft geschreven op maart 27, 2019 om 13:46
24 maart voor het eerst een optreden bezocht van het Zwanenkoor op uitnodiging van vakantievrienden. Wij hebben genoten van de liedjes, de muziek en de entourage. We hebben een heerlijke middag gehad. Zwanenkoor en vakantievrienden bedankt hiervoor.
Jan Boon uit Emmen heeft geschreven op maart 26, 2019 om 22:34
zondag 24 maart jl naar de Rode hoed geweest samen met vriendin Willeke en Herman de Boer en zijn vriendin Doutze. Herman is alweer lang geleden lid geweest van het Zwanenkoor en is er nog steeds vol van en laat dat te pas en te onpas horen. Vroeg vertrokken uit Emmen en via Drachten om Herman en vriendin te halen naar Amsterdam. We mochten parkeren bij Herman zijn oude werkgever, de brandweer, en na een broodje Kwekkeboom en een kop koffie naar de Rode Hoed. Lieve mensen.....wat een sfeer en gezelligheid. Wat een prachtig optreden van het koor en natuurlijk de begeleiding door André en Giancarlo.Echt een middag volop genieten. Toppie hoor!!!
Phily uit Wijchen heeft geschreven op maart 26, 2019 om 09:21
24 maart naar de voorstelling geweest. Genoten van het optreden. Wat tegen viel is dat er nu zoveel stoelen gereserveerd waren. Ondanks het toch lang in de rij staan was er alleen achteraan nog plaats. Naar boven is geen optie. Storend zijn de drinkers en kletsers achter in de zaal. Doe dat lekker in de kroeg.
Rita Dijkstra uit Haarlem heeft geschreven op maart 25, 2019 om 11:44
Eindelijk bij een optreden van het Zwanenkoor, samen met mijn echtgenoot en nog een bevriend echtpaar . Geweldig genoten . Het was een feestje
Tom Hendriks uit Zandvoort aan Zee heeft geschreven op maart 24, 2019 om 19:28
Met mijn vriendin Lisa zondag 24 maart weer genoten in de Rode Hoed van 'mijn' Zwanenkoor, waarvan ik vanaf de start tot 1998 lid ben geweest. In het koor heb ik mijn vrouw Ineke leren kennen. Na haar overlijden in 2009 is zij enige tijd postuum donateur geweest en vanaf vandaag is zij dat weer.
Bep Oenen uit Amsterdam heeft geschreven op maart 24, 2019 om 19:20
stoute schoenen aangedaan en op naar het zwanenkoor. nou die blijven doorgaan met zoveel plezier en gein,prachtige nummers en de vele meezingers. elke keer is de zaal helemaal vol en dat zoveel voorstellingen,een ieder gaat tevreden tevreden en vrolijk naar huis.bedankt en ga nog heel lang door.heel veel liefs Bep OENEN
Nico van Hooff uit Purmerend heeft geschreven op maart 18, 2019 om 15:24
Als verrassing voor mijn verjaardag meegenomen naar de voorstelling op 17 maart 2019. Het was een feest ( van herkenning)om er bij te zijn. Alles kon ik meezingen en het enthousiasme van het koor was heerlijk om te zien. Zulke optredens zie je niet vaak meer . Echt geweldig.
Hennie van den Berg uit Ouderkerk aan de Amstel heeft geschreven op maart 18, 2019 om 11:07
Mijn jaarlijkse verjaardag kado was weer in de Rode hoed . Kijk alweer uit naar Mn volgende verjaardag, Helaas die gene van wie ik het altijd kado krijg was ziek. Volgend jaar beter hoop ik. Het was weer een heel gezellig optreden, ook heel de de ja zuster nee zuster medley . Hartelijke groet Hennie van den Berg.