Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
80 berichten.
Co Hoffman uit Velserbroek heeft geschreven op maart 28, 2018 om 22:21:
Zondag 25 maart geweest in de Rode Hoed,weer een geweldige show,heb genoten.
Elly van gennip uit Alkmaar heeft geschreven op maart 28, 2018 om 21:11:
ook dit jaar zijn we weer voor de zoveelste keer naar het zwanenkoor geweest en weer van begin tot het eind genoten van jullie (geweldig) volgend jaar ben ik weer van de partij hoor Ga zo door een fan x
Phita en Hans Honsdrecht uit Amsterdam heeft geschreven op maart 27, 2018 om 13:16:
Wij waren afgelopen vrijdag naar de voorstelling en hebben ons groots geamuseerd! Echt weer een geweldige avond beleefd. Dank jullie wel.
cor scholten uit leusden heeft geschreven op maart 26, 2018 om 19:24:
Een heerlijke middag in de Rode Hoed.Een doordachte keuze en opbouw van de liedjes,goed klinkende arrangementen, passende presentatie, een gemotiveerd koor in een wisselwerking met de meelevende zaal. Een typering van de mooie uitvoering van het laatste donateursconcert 2018. Het lijkt allemaal zo gemakkelijk maar dat zal het niet altijd zijn geweest. Compliment aan alle betrokkenen. En misschien een motivatie om ondanks spotify etc weer een nieuwe CD uit te gaan brengen. Zwanen hartstikke bedankt.
Josje Proost uit Amsterdam heeft geschreven op maart 26, 2018 om 14:35:
Afgelopen vrijdagavond heb ik genoten van de eerste keer Zwanenkoor. Behalve de twee nieuwe liedjes, waar ik vooral van de vrouwelijke zangeres kippenvel van kreeg, kon ik bijna elk lied meezingen. Ik ben geboren op de Lijnbaansgracht 302 a boven de rokerij van de slagerij van den Brink.Voor mij loopt de Jordaan achter de hele Lijnbaansgracht. In het kort, lekker gaan, hele leuke avond gezellige sfeer.
Tineke Snelting uit Amsterdam heeft geschreven op maart 26, 2018 om 14:00:
Lieve Zwanen, wat was het weer een geweldig feest 25 maart . Het was de laatste van dit jaar in De Rode Hoed maar jullie stonden en zongen alsof het de eerste was. We komen vanaf het begin en hebben helaas 2 keer over moeten slaan ivm de gezondheid. Sinds een paar jaar moet ik gebruik maken van de rolstoel en wat wordt dat door jullie, Marga , goed geregeld. Heerlijk om toch de voorstelling bij te kunnen wonen. Dit jaar zaten we vooraan links en ik voelde me een VIP, wat een pracht plek. Ook het verlaten van het gebouw altijd goed geregeld, daar kan menig gezelschap een voorbeeld aan nemen. We kunnen niet wachten , maar dat moet helaas, op 2019, maar dan zijn we zeker weer verzekerd van een gezellige middag. Nogmaals dank, ook namens mijn man Peter.?❤️??
Lies uit Hilversum heeft geschreven op maart 25, 2018 om 23:04:
Wat een heerlijke middag in de Rode Hoed met voor mij als hoogte punt het prachtige lied Hommage Burgemeester ,kippenvel kreeg ik er van. Jullie waren echt weer goed en het Schaep met de vijf poten heerlijk, ogen dicht en Adele stond er. Volgens jaar ben ik er weer bij, bedankt
thea uit Huizen heeft geschreven op maart 25, 2018 om 22:56:
Ieder jaar samen met vriendin naar het zwanenkoor en wat hebben we weer genoten afgelopen vrijdagavond. Prachtige zang een heerlijke avond in een woord GEWELDIG.
bep Oenen uit Amsterdam heeft geschreven op maart 25, 2018 om 21:28:
Genoten van jullie optreden en wat zijn we goed.Elk optreden is een groot succes,een middag in de rode hoed je problemen en kwaaltjes zijn verdwenen.dit koor verdiend een dikke pluim geweldig met zoveel plezier als daar gezongen en gespeeld ik blijf donateur blijven jullie zingen,Zwanen rust nu maar uit,veel liefs Bep en Silvia.
agaath schoon uit amsterdam heeft geschreven op maart 24, 2018 om 10:31:
Gisteravond genoten, echt genoten, van jullie optreden in de Rode Hoed. Wat een feest, wat een vrolijkheid. Een genot om dat mee te maken. Bedankt. Groet, Agaath
Gerard en Corrie uit Medemblik heeft geschreven op maart 19, 2018 om 16:16:
Voor een eerste keer in de Rode Hoed, we waren enthousiast geworden na het optreden in Paradiso. Erg genoten gisteren, vooral de medley van Johnny Jordaan en de liedjes van Tante Leen. Tot volgend jaar!
Hans en Betty Mulder uit Amsterdam heeft geschreven op maart 19, 2018 om 13:59:
Zondag middag weer gezellig in de Rode Hoed met het Zwanenkoor. leuke selectie van liedjes met als hoogte punt het schaap met de 5 poten
Anneke Bernhard uit uit Uithoorn heeft geschreven op maart 19, 2018 om 11:31:
Wat hebben we weer genoten gisteren middag, geweldig optreden van jullie allemaal ook het orkest en Anne v Egmond deed het ook heel leuk. volgende jaar weer groetjes van ons Jeanne en Wim Joke.. Stien en ik.
Roelie en Martin Breurken uit Amsterdam heeft geschreven op maart 19, 2018 om 09:52:
Tjonge dat was weer ouderwets genieten van het Zwanenkoor. Complimenten aan Andre met zijn muzikanten voor het prachtige reportoire en arregementen. Ja het koor...om kippenvel van te krijgen. Prachtige solo's het kan niet beter en op een zeer ludike wijze gepresenteerd door Anne. Dank voor de fijne middag. Roelie & Martin (oud koorleden).
Hans Lommen uit Velden bij Venlo heeft geschreven op maart 11, 2018 om 21:28:
Vrijdag helemaal de reis gemaakt van Velden naar Amsterdam (180 km) voor het optreden van het Zwanenkoor. Maar het was de moeite waard. Een brok nostalgie. Wat heb ik genoten. Volgend jaar ben ik er weer.
Reina Jansen uit Amsterdam heeft geschreven op maart 11, 2018 om 12:26:
Op uitnodiging van vrienden voor het eerst kennis gemaakt met het Zwanenkoor, om je zorgen te vergeten, is dit het beste medicijn. Wat een geweldige avond hebben wij gehad.... Dit mag nooit verloren gaan......
André Dijst uit Krommenie heeft geschreven op maart 10, 2018 om 12:21:
Hallo Zwanenkoor het was een mooie avond met André Vrolijk als muzikaalleider geweldig.
Dennis Gunzeln uit Amsterdam heeft geschreven op maart 10, 2018 om 11:39:
Gisteravond voor het eerst naar het zwanenkoor geweest op uitnodiging van vrienden; ik heb een top avond gehad, prachtige solo's, heerlijke meezingers, prachtig nummer voor Eberhard v/d Laan en Ans Markus als presentatrice was ook super. Echt waar heb heerlijk van jullie genoten. Op naar en volgende keer.
richa schippers uit amsterdam heeft geschreven op maart 10, 2018 om 10:06:
vrijdagavond 9-3-18 Zwanenkoor Rode Hoed, wat een klasse , wat een feest! Prachtig gezongen ontroerende liedjes, schitterende arrangementen, koor op z'n allerbest!Hulde aan allen. Tot volgend jaar, Richa Schippers ( oud-Zwaan)
Liesbeth van der Schaar uit Amsterdam heeft geschreven op maart 5, 2018 om 16:47:
En ook nog vergeten om Piet te complimenteren met zijn prachtige lied voor Eberhard van der Laan!