Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
94 berichten.
Lies uit Hilversum schreef op maart 25, 2018 om 23:04
Wat een heerlijke middag in de Rode Hoed met voor mij als hoogte punt het prachtige lied Hommage Burgemeester ,kippenvel kreeg ik er van. Jullie waren echt weer goed en het Schaep met de vijf poten heerlijk, ogen dicht en Adele stond er. Volgens jaar ben ik er weer bij, bedankt
thea uit Huizen schreef op maart 25, 2018 om 22:56
Ieder jaar samen met vriendin naar het zwanenkoor en wat hebben we weer genoten afgelopen vrijdagavond. Prachtige zang een heerlijke avond in een woord GEWELDIG.
bep Oenen uit Amsterdam schreef op maart 25, 2018 om 21:28
Genoten van jullie optreden en wat zijn we goed.Elk optreden is een groot succes,een middag in de rode hoed je problemen en kwaaltjes zijn verdwenen.dit koor verdiend een dikke pluim geweldig met zoveel plezier als daar gezongen en gespeeld ik blijf donateur blijven jullie zingen,Zwanen rust nu maar uit,veel liefs Bep en Silvia.
agaath schoon uit amsterdam schreef op maart 24, 2018 om 10:31
Gisteravond genoten, echt genoten, van jullie optreden in de Rode Hoed. Wat een feest, wat een vrolijkheid. Een genot om dat mee te maken. Bedankt. Groet, Agaath
Gerard en Corrie uit Medemblik schreef op maart 19, 2018 om 16:16
Voor een eerste keer in de Rode Hoed, we waren enthousiast geworden na het optreden in Paradiso. Erg genoten gisteren, vooral de medley van Johnny Jordaan en de liedjes van Tante Leen. Tot volgend jaar!
Hans en Betty Mulder uit Amsterdam schreef op maart 19, 2018 om 13:59
Zondag middag weer gezellig in de Rode Hoed met het Zwanenkoor. leuke selectie van liedjes met als hoogte punt het schaap met de 5 poten
Anneke Bernhard uit uit Uithoorn schreef op maart 19, 2018 om 11:31
Wat hebben we weer genoten gisteren middag, geweldig optreden van jullie allemaal ook het orkest en Anne v Egmond deed het ook heel leuk. volgende jaar weer groetjes van ons Jeanne en Wim Joke.. Stien en ik.
Roelie en Martin Breurken uit Amsterdam schreef op maart 19, 2018 om 09:52
Tjonge dat was weer ouderwets genieten van het Zwanenkoor. Complimenten aan Andre met zijn muzikanten voor het prachtige reportoire en arregementen. Ja het koor...om kippenvel van te krijgen. Prachtige solo's het kan niet beter en op een zeer ludike wijze gepresenteerd door Anne. Dank voor de fijne middag. Roelie & Martin (oud koorleden).
Hans Lommen uit Velden bij Venlo schreef op maart 11, 2018 om 21:28
Vrijdag helemaal de reis gemaakt van Velden naar Amsterdam (180 km) voor het optreden van het Zwanenkoor. Maar het was de moeite waard. Een brok nostalgie. Wat heb ik genoten. Volgend jaar ben ik er weer.
Reina Jansen uit Amsterdam schreef op maart 11, 2018 om 12:26
Op uitnodiging van vrienden voor het eerst kennis gemaakt met het Zwanenkoor, om je zorgen te vergeten, is dit het beste medicijn. Wat een geweldige avond hebben wij gehad.... Dit mag nooit verloren gaan......
André Dijst uit Krommenie schreef op maart 10, 2018 om 12:21
Hallo Zwanenkoor het was een mooie avond met André Vrolijk als muzikaalleider geweldig.
Dennis Gunzeln uit Amsterdam schreef op maart 10, 2018 om 11:39
Gisteravond voor het eerst naar het zwanenkoor geweest op uitnodiging van vrienden; ik heb een top avond gehad, prachtige solo's, heerlijke meezingers, prachtig nummer voor Eberhard v/d Laan en Ans Markus als presentatrice was ook super. Echt waar heb heerlijk van jullie genoten. Op naar en volgende keer.
richa schippers uit amsterdam schreef op maart 10, 2018 om 10:06
vrijdagavond 9-3-18 Zwanenkoor Rode Hoed, wat een klasse , wat een feest! Prachtig gezongen ontroerende liedjes, schitterende arrangementen, koor op z'n allerbest!Hulde aan allen. Tot volgend jaar, Richa Schippers ( oud-Zwaan)
Liesbeth van der Schaar uit Amsterdam schreef op maart 5, 2018 om 16:47
En ook nog vergeten om Piet te complimenteren met zijn prachtige lied voor Eberhard van der Laan!
Michele v/d Maas uit Wormer schreef op maart 5, 2018 om 14:05
Het was weer een topmiddag genoten! Het koor de muzikanten o.l.v. André Vrolijk in een woord fantastisch, een pluim voor Piet en de zanger van dit kippenvel lied mooie tekst. Tot volgend jaar!
Liesbeth van der Schaar uit Amsterdam schreef op maart 5, 2018 om 11:46
Het was gisteren echt top! Afwisselend, vlot, mooie arrangementen en er werd geweldig meerstemmig gezongen. En los van alles was het heel fijn om jullie allemaal weer te zien! Ben ik nog vergeten om Fredi te vragen om mijn hartelijke groeten over te brengen aan Ad. Maurizio zag ik ook niet meer na afloop, ook voor hem de hartelijke groeten.
PeterLankamp uit Almere schreef op maart 5, 2018 om 10:58
Voor het eerst na 2 jaar toch weer eens naar een optreden van het Zwanenkoor geweest in de Rode Hoed op zondag 4 maart 2018. Een verrassend gebeuren door de verfrissende arrangementen en een koor dat begeleid door een kundig trio o.l.v. accordeonist/muzikaal leider André Vrolijk e.e.a. met enthousiasme ten uitvoer bracht. Geen spoor van mijn wrange herinnering aan dit koor, dat bij mij indertijd de indruk achterliet van sympathiek en goedwillend meezinggezelschap. Nee, er stond een geëngageerd koor, dat door onder meer hun meerstemmigheid en vooral hun á capella delen, bij mij positief kippenvel deed ontstaan. Kortom, het Zwanenkoor heeft zich, onder leiding van hun huidige muzikaal opperhoofd, weten te ontwikkelen tot een geheel dat zich ten opzichte van professionals op geen enkele wijze hoeft te schamen. Mijn petje af voor koorleden en muzikanten !!!
Leny Groos uit AMSTERDAM schreef op maart 4, 2018 om 21:15
Vandaag 4-3-2018 ben ik uitgenodigd door een vriendin. Heb enorm genoten van jullie optreden volgende keer weer.
Bas Appeldoorn uit Amsterdam schreef op maart 4, 2018 om 20:12
Geweldige middag gehad in de rode hoed. Voor iedereen aan te raden. Het lijkt wel één grote familie, wat een sfeer!
Henny Sieben uit Amsterdam schreef op februari 24, 2018 om 13:30
Ik geniet altijd bij het zwanenkoor, maar 18 -02-2018 vond ik de herdenking van wijlen onze burgermeester van der Laan zeer toepasselijk om hem te herdenken. Ja en het schaap met 5poten, geweldig!!!!!!! Maar ook de wallen, dat was ook lachen, erg leuk!!!!!!!!!! Het was een heel fijne middag, dank voor een middag gezelligheid.