Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
91 berichten.
agaath schoon uit amsterdam heeft geschreven op maart 24, 2018 om 10:31
Gisteravond genoten, echt genoten, van jullie optreden in de Rode Hoed. Wat een feest, wat een vrolijkheid. Een genot om dat mee te maken. Bedankt. Groet, Agaath
Gerard en Corrie uit Medemblik heeft geschreven op maart 19, 2018 om 16:16
Voor een eerste keer in de Rode Hoed, we waren enthousiast geworden na het optreden in Paradiso. Erg genoten gisteren, vooral de medley van Johnny Jordaan en de liedjes van Tante Leen. Tot volgend jaar!
Hans en Betty Mulder uit Amsterdam heeft geschreven op maart 19, 2018 om 13:59
Zondag middag weer gezellig in de Rode Hoed met het Zwanenkoor. leuke selectie van liedjes met als hoogte punt het schaap met de 5 poten
Anneke Bernhard uit uit Uithoorn heeft geschreven op maart 19, 2018 om 11:31
Wat hebben we weer genoten gisteren middag, geweldig optreden van jullie allemaal ook het orkest en Anne v Egmond deed het ook heel leuk. volgende jaar weer groetjes van ons Jeanne en Wim Joke.. Stien en ik.
Roelie en Martin Breurken uit Amsterdam heeft geschreven op maart 19, 2018 om 09:52
Tjonge dat was weer ouderwets genieten van het Zwanenkoor. Complimenten aan Andre met zijn muzikanten voor het prachtige reportoire en arregementen. Ja het koor...om kippenvel van te krijgen. Prachtige solo's het kan niet beter en op een zeer ludike wijze gepresenteerd door Anne. Dank voor de fijne middag. Roelie & Martin (oud koorleden).
Hans Lommen uit Velden bij Venlo heeft geschreven op maart 11, 2018 om 21:28
Vrijdag helemaal de reis gemaakt van Velden naar Amsterdam (180 km) voor het optreden van het Zwanenkoor. Maar het was de moeite waard. Een brok nostalgie. Wat heb ik genoten. Volgend jaar ben ik er weer.
Reina Jansen uit Amsterdam heeft geschreven op maart 11, 2018 om 12:26
Op uitnodiging van vrienden voor het eerst kennis gemaakt met het Zwanenkoor, om je zorgen te vergeten, is dit het beste medicijn. Wat een geweldige avond hebben wij gehad.... Dit mag nooit verloren gaan......
André Dijst uit Krommenie heeft geschreven op maart 10, 2018 om 12:21
Hallo Zwanenkoor het was een mooie avond met André Vrolijk als muzikaalleider geweldig.
Dennis Gunzeln uit Amsterdam heeft geschreven op maart 10, 2018 om 11:39
Gisteravond voor het eerst naar het zwanenkoor geweest op uitnodiging van vrienden; ik heb een top avond gehad, prachtige solo's, heerlijke meezingers, prachtig nummer voor Eberhard v/d Laan en Ans Markus als presentatrice was ook super. Echt waar heb heerlijk van jullie genoten. Op naar en volgende keer.
richa schippers uit amsterdam heeft geschreven op maart 10, 2018 om 10:06
vrijdagavond 9-3-18 Zwanenkoor Rode Hoed, wat een klasse , wat een feest! Prachtig gezongen ontroerende liedjes, schitterende arrangementen, koor op z'n allerbest!Hulde aan allen. Tot volgend jaar, Richa Schippers ( oud-Zwaan)
Liesbeth van der Schaar uit Amsterdam heeft geschreven op maart 5, 2018 om 16:47
En ook nog vergeten om Piet te complimenteren met zijn prachtige lied voor Eberhard van der Laan!
Michele v/d Maas uit Wormer heeft geschreven op maart 5, 2018 om 14:05
Het was weer een topmiddag genoten! Het koor de muzikanten o.l.v. André Vrolijk in een woord fantastisch, een pluim voor Piet en de zanger van dit kippenvel lied mooie tekst. Tot volgend jaar!
Liesbeth van der Schaar uit Amsterdam heeft geschreven op maart 5, 2018 om 11:46
Het was gisteren echt top! Afwisselend, vlot, mooie arrangementen en er werd geweldig meerstemmig gezongen. En los van alles was het heel fijn om jullie allemaal weer te zien! Ben ik nog vergeten om Fredi te vragen om mijn hartelijke groeten over te brengen aan Ad. Maurizio zag ik ook niet meer na afloop, ook voor hem de hartelijke groeten.
PeterLankamp uit Almere heeft geschreven op maart 5, 2018 om 10:58
Voor het eerst na 2 jaar toch weer eens naar een optreden van het Zwanenkoor geweest in de Rode Hoed op zondag 4 maart 2018. Een verrassend gebeuren door de verfrissende arrangementen en een koor dat begeleid door een kundig trio o.l.v. accordeonist/muzikaal leider André Vrolijk e.e.a. met enthousiasme ten uitvoer bracht. Geen spoor van mijn wrange herinnering aan dit koor, dat bij mij indertijd de indruk achterliet van sympathiek en goedwillend meezinggezelschap. Nee, er stond een geëngageerd koor, dat door onder meer hun meerstemmigheid en vooral hun á capella delen, bij mij positief kippenvel deed ontstaan. Kortom, het Zwanenkoor heeft zich, onder leiding van hun huidige muzikaal opperhoofd, weten te ontwikkelen tot een geheel dat zich ten opzichte van professionals op geen enkele wijze hoeft te schamen. Mijn petje af voor koorleden en muzikanten !!!
Leny Groos uit AMSTERDAM heeft geschreven op maart 4, 2018 om 21:15
Vandaag 4-3-2018 ben ik uitgenodigd door een vriendin. Heb enorm genoten van jullie optreden volgende keer weer.
Bas Appeldoorn uit Amsterdam heeft geschreven op maart 4, 2018 om 20:12
Geweldige middag gehad in de rode hoed. Voor iedereen aan te raden. Het lijkt wel één grote familie, wat een sfeer!
Henny Sieben uit Amsterdam heeft geschreven op februari 24, 2018 om 13:30
Ik geniet altijd bij het zwanenkoor, maar 18 -02-2018 vond ik de herdenking van wijlen onze burgermeester van der Laan zeer toepasselijk om hem te herdenken. Ja en het schaap met 5poten, geweldig!!!!!!! Maar ook de wallen, dat was ook lachen, erg leuk!!!!!!!!!! Het was een heel fijne middag, dank voor een middag gezelligheid.
Anny Schouten van den Berg uit Amstelveen heeft geschreven op februari 20, 2018 om 22:28
Zondagmiddag 18 februari,was ik met drie door mij uitgenodigde gasten ,dit doe ik elk jaar,het entree krijgen zij voor hun verjaardag !!bij binnen komst alweer het programma boekje gratis !!een heel mooi thema dit jaar ,het programma was overvol heerlijk !! leuke schetsen w o Het Schaap !!prachtige solo's als elk jaar !!!Het zelf geschreven lied over de burgemeester door Piet gedaan tranen trekkend !!De begeleiding van de muzikanten heerlijk !!en de presentator altijd weer een verrassing wie zal het deze keer zijn Rik van Westerlaken weer een super goeie !! ik was 16 jaar geleden voor het eerst op uitnodiging in de Rode Hoed !!!!niet meer overgeslagen !! en weer genoten ,en woord gehouden he !!!!een blije groet !!
Ineke Kleyn uit Wormerveer heeft geschreven op februari 19, 2018 om 18:56
Allemachtig Prachtig weer gisteren!!! Genoten ook van alle solo's, maar ben vooral fan van Marjan van Alphen en Elly Hälen. Lied over de burgemeester vond ik grandioos. Het meerstemmig klinkt ook hartstikke goed. Wij komen al 5 jaar samen met vrienden en we komen zéker volgend jaar weer!
Sandra Weener uit Amsterdam heeft geschreven op februari 19, 2018 om 09:52
Wat hebben wij gisteren weer genoten van het optreden in de Rode hoed. Vooral het lied over de burgemeester vonden wij erg mooi. Het schaap met de vijf poten was erg leuk . Goede solo's hele goede zangers en zangeressen. Kortom ga zo door. ???