Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
80 berichten.
Michele v/d Maas uit Wormer heeft geschreven op maart 5, 2018 om 14:05:
Het was weer een topmiddag genoten! Het koor de muzikanten o.l.v. André Vrolijk in een woord fantastisch, een pluim voor Piet en de zanger van dit kippenvel lied mooie tekst. Tot volgend jaar!
Liesbeth van der Schaar uit Amsterdam heeft geschreven op maart 5, 2018 om 11:46:
Het was gisteren echt top! Afwisselend, vlot, mooie arrangementen en er werd geweldig meerstemmig gezongen. En los van alles was het heel fijn om jullie allemaal weer te zien! Ben ik nog vergeten om Fredi te vragen om mijn hartelijke groeten over te brengen aan Ad. Maurizio zag ik ook niet meer na afloop, ook voor hem de hartelijke groeten.
PeterLankamp uit Almere heeft geschreven op maart 5, 2018 om 10:58:
Voor het eerst na 2 jaar toch weer eens naar een optreden van het Zwanenkoor geweest in de Rode Hoed op zondag 4 maart 2018. Een verrassend gebeuren door de verfrissende arrangementen en een koor dat begeleid door een kundig trio o.l.v. accordeonist/muzikaal leider André Vrolijk e.e.a. met enthousiasme ten uitvoer bracht. Geen spoor van mijn wrange herinnering aan dit koor, dat bij mij indertijd de indruk achterliet van sympathiek en goedwillend meezinggezelschap. Nee, er stond een geëngageerd koor, dat door onder meer hun meerstemmigheid en vooral hun á capella delen, bij mij positief kippenvel deed ontstaan. Kortom, het Zwanenkoor heeft zich, onder leiding van hun huidige muzikaal opperhoofd, weten te ontwikkelen tot een geheel dat zich ten opzichte van professionals op geen enkele wijze hoeft te schamen. Mijn petje af voor koorleden en muzikanten !!!
Leny Groos uit AMSTERDAM heeft geschreven op maart 4, 2018 om 21:15:
Vandaag 4-3-2018 ben ik uitgenodigd door een vriendin. Heb enorm genoten van jullie optreden volgende keer weer.
Bas Appeldoorn uit Amsterdam heeft geschreven op maart 4, 2018 om 20:12:
Geweldige middag gehad in de rode hoed. Voor iedereen aan te raden. Het lijkt wel één grote familie, wat een sfeer!
Henny Sieben uit Amsterdam heeft geschreven op februari 24, 2018 om 13:30:
Ik geniet altijd bij het zwanenkoor, maar 18 -02-2018 vond ik de herdenking van wijlen onze burgermeester van der Laan zeer toepasselijk om hem te herdenken. Ja en het schaap met 5poten, geweldig!!!!!!! Maar ook de wallen, dat was ook lachen, erg leuk!!!!!!!!!! Het was een heel fijne middag, dank voor een middag gezelligheid.
Anny Schouten van den Berg uit Amstelveen heeft geschreven op februari 20, 2018 om 22:28:
Zondagmiddag 18 februari,was ik met drie door mij uitgenodigde gasten ,dit doe ik elk jaar,het entree krijgen zij voor hun verjaardag !!bij binnen komst alweer het programma boekje gratis !!een heel mooi thema dit jaar ,het programma was overvol heerlijk !! leuke schetsen w o Het Schaap !!prachtige solo's als elk jaar !!!Het zelf geschreven lied over de burgemeester door Piet gedaan tranen trekkend !!De begeleiding van de muzikanten heerlijk !!en de presentator altijd weer een verrassing wie zal het deze keer zijn Rik van Westerlaken weer een super goeie !! ik was 16 jaar geleden voor het eerst op uitnodiging in de Rode Hoed !!!!niet meer overgeslagen !! en weer genoten ,en woord gehouden he !!!!een blije groet !!
Ineke Kleyn uit Wormerveer heeft geschreven op februari 19, 2018 om 18:56:
Allemachtig Prachtig weer gisteren!!! Genoten ook van alle solo's, maar ben vooral fan van Marjan van Alphen en Elly Hälen. Lied over de burgemeester vond ik grandioos. Het meerstemmig klinkt ook hartstikke goed. Wij komen al 5 jaar samen met vrienden en we komen zéker volgend jaar weer!
Sandra Weener uit Amsterdam heeft geschreven op februari 19, 2018 om 09:52:
Wat hebben wij gisteren weer genoten van het optreden in de Rode hoed. Vooral het lied over de burgemeester vonden wij erg mooi. Het schaap met de vijf poten was erg leuk . Goede solo's hele goede zangers en zangeressen. Kortom ga zo door. ???
Marja Grolman uit Zwanenburg heeft geschreven op februari 18, 2018 om 19:25:
Zondag 18 februari hebben wij met 36 bewoners,vrijwilligers en mantelzorgers een concert bijgewoond. Vanaf het bestellen van onze kaartjes tot het begeleiden uit de zaal niets dan lof. Onze bewoners zijn 90 jarige en hebben heel erg genoten. Vorig jaar met 19 nu met 36 wie weet tot volgend jaar
Truus Weitz uit Purmerend heeft geschreven op februari 18, 2018 om 19:04:
Samen met mijn schoonmoeder, eigen ouders, meerdere buurvrouwen van mijn schoonmoeder en vrienden uit Rijswijk waren wij, zoals elk jaar, aanwezig, deze keer op 18 februari. Jullie waren weer fantastisch en de sfeer was weer ouderwets Amsterdams. Genoten van de 2 mooi uitgevoerde nieuwe nummers van André. Tot volgend jaar weer!!
Tineke Burgers uit Hoorn heeft geschreven op november 13, 2017 om 09:43:
Samen met mijn lieve oude moeder gisteren in Avondlicht een heerlijke middag gehad. Op de eerste rij genoten van de prachtige herkenbare liedjes die mijn moeder nog moeiteloos meezong. Ook het praatje na afloop met de accordionist zal mijn moeder nog lang heugen!
Anneke bachofner uit Amsterdam heeft geschreven op november 10, 2017 om 19:45:
Wat heb ik genoten vandaag van jullie bij de mantelzorgdag. Echt super
Thea Sitskoorn uit ROTTERDAM heeft geschreven op oktober 6, 2017 om 20:09:
Lieve Toos zing nog eenmaal Amsterdam huilt. Voor jullie burgemeester, Groetjes uit Rotterdam
Beheerdersantwoord:
Beste Thea, Toos zingt al een paar jaar niet meer bij Het Zwanenkoor. Bij ons wordt het nu gezongen door Yvonne de Koning.
Thea Sitskoorn uit ROTTERDAM heeft geschreven op oktober 6, 2017 om 20:06:
Toos zing jij nog bij het Zwanenkoor. Jij zong altijd zo mooi "Amsterdam huilt" Menig keer bij jullie optreden geweest in de Rode Hoed. Doe het dan voor jullie burgemeester die helaas is overleden
Beheerdersantwoord:
Dag Thea, Amsterdam huilt wordt nog steeds gezongen, maar nu door Yvonne de Koning. Net als Toos zingt zij het ook heel mooi.
Henny uit Amsterdam heeft geschreven op oktober 1, 2017 om 16:32:
Wat was het weer een fantastisch optreden op de Dam tijdens het Draaiorgelfestival. Ik verheug me al op de voorstellingen in de Rode Hoed
Gijs Smit uit Amsterdam heeft geschreven op september 18, 2017 om 20:21:
Complimenten voor deze mooie en duidelijke nieuwe website.
Joke Sturm uit Amsterdam heeft geschreven op september 18, 2017 om 16:28:
Wat een geweldige website. Heel overzichtelijk! Ziet er prachtig uit. Gefeliciteerd!
Hannie Böhne uit Amsterdam heeft geschreven op september 13, 2017 om 21:28:
Proficiat met jullie nieuwe site: eigentijds en overzichtelijk. Hiermee kunnen jullie zeker de recente successen uitbouwen!
Marga Kouw uit De Kwakel heeft geschreven op september 13, 2017 om 13:01:
Gefeliciteerd met de release van de nieuwe website. Ziet er zeer verfrissend uit