Het Reinaldahuis

Het optreden in Het Reinaldahuis in Haarlem is voor ons ook altijd een beetje spannend. Hier doen we elk jaar de try-out voor de Rode Hoed. Als je de zaal ziet, snap je dat ook wel. Met de balkons en de grote ruimte doet het wel een beetje denken aan de Rode Hoed.
We mogen ons voor de grote trap opstellen. Grappig, per trede staat vermeld hoeveel calorieën je verbrandt, als je de trap zou nemen.
De zaal loopt lekker vol en uit de reacties blijkt, dat er naar ons is uitgekeken. Ook merken we, dat de nummers van Tante Leen en Johnny Jordaan bekend zijn. Tja, iedereen luisterde toen Radio en deze artiesten werden veel gedraaid. Dat is toch anders als muziek luisteren via Spotify.

Tot op het 3e balkon hebben we toeschouwers en net als in de Rode Hoed gaat onze blik zo nu en dan omhoog.
Ons repertoire nodigt uit voor een dansje en blijf ook maar eens stil zitten op Dicks “Marina”, Bens “Bostella” en Rons “Ik meen het”. Maar geluisterd wordt er ook naar de ballads en stiekem kijken we of André een beetje tevreden kijkt, want op deze nummers hebben we hard geoefend.
Als Rudy zingt over de muis in de molen werpen we een blik op de trap “WAAR?”. Nou, gelukkig was hij niet calorieën aan het verbranden op de trap achter ons.

Wat fijn om ons programma hier in Haarlem met dit heerlijke publiek te mogen presenteren. We zijn warm gelopen zonder de calorieëntrap te hoeven nemen. 

Wilt u de foto’s bekijken? Klik dan hier.