Berkenstede

Het is een zonnige maar koude dag, als we ons vandaag naar Diemen begeven. Na ons te hebben omgekleed, komen we in een bijzonder fijne zaal, waar ons optreden zal plaats vinden. We worden blij van de vrolijke gordijnen, de schemerlampjes op tafel en het fijne zicht naar buiten, het terras en de waterpartijen. Die vrolijkheid is ook te voelen bij ons publiek. De zaal zit behoorlijk vol en er wordt veel mee gezongen. Zoals vaak zitten de echte feestvierders achterin. We zien zwaaiende armen en veel inhaken, als er gewalst kan worden.

Onder het publiek ook bijzondere gasten, draaiorgel familie Perlee, welbekend in de Jordaan. Natuurlijk dragen we in gedachten het nummer “pierement” aan hen op. En, het kan ook niet anders, ze zingen vrijwel alle nummers mee.
Het is ontroerend, als we tijdens het nummer “Ik wil met jou hand in hand” van Tante Leen een moeder en dochter hand in hand zien zitten.
Als we met Piet het nummer “Liefde” zingen, krijgen we zelfs een staande ovatie van onze toeschouwers achterin.

Deze zaal en het publiek inspireren ons, waardoor we zelf ook eens gek doen en bij ons laatste nummer in polonaise door de zaal gaan.

Als we naar huis gaan, schijnt de zon nog uitbundig, maar we nemen ook zeker de warmte mee, die we vandaag voelden in Berkenstede.

Wilt u de foto’s zien? Klik dan hier.