Huis ter Duin

Voor vandaag is er een grote uitzondering gemaakt. We treden nooit op met minder dan 25 mensen. Maar deze keer wilde de opdrachtgever echt maar maximaal 20 mensen op het podium. Omdat het zo’n mooie locatie was en een mooi evenement, hebben we besloten om het voor deze ene keer dan toch te doen.
Over de rode loper met onze koffertjes door de draaideur, waar onmiddellijk een vriendelijke meneer vraagt of hij het koffertje mag overnemen en voor mag gaan.
We kunnen bijna meteen door naar de soundcheck. Maarten (de drummer en André) zitten al klaar.
We zien meteen, dat de zaal prachtig is ingericht. Mooi gedekte ronde tafels met grote kandelaars met rode en witte kaarsen. Heel sfeervol. Maar ja, de dresscode is dan ook gala.

Tijdens het wachten in de kleedkamer krijgen we broodjes croquet.
Eén van onze koorleden (haar man is heel lang scout geweest bij Ajax) was ook uitgenodigd voor het galadiner. Dus eerst zong ze mee in Jordaankleding bij ons optreden om daarna in galakleding aan te schuiven bij haar man aan het diner.

Voordat de gasten binnenkomen, staan wij al op het podium. Zodra de deuren open gaan komen de gasten binnen en gaan ze op zoek naar hun plaats. Ondertussen zorgen wij, dat ze in de stemming komen met ons gezellige repertoire. Als alle gasten hun plaats hebben gevonden, zit onze bijdrage erop en worden wij bedankt.

Dan worden nog er een paar foto’s op de trap gemaakt door de fotograaf en gaan we ons weer omkleden om huiswaarts te gaan. We hoorden later, dat de gasten ons optreden gewaardeerd hadden. Het had van hen wel langer mogen duren…….

Wilt u de foto’s zien? Klik dan hier.