De Werf

Een optreden in De werf in Amsterdam Noord.
De Werf is een locatie waar mensen met een verstandelijke beperking door zinvolle activiteitenbegeleiding ervaringen opdoen. Het Zwanenkoor komt daar al jaren optreden en elk jaar is het weer een feest. Zo ook weer vandaag, de eerste echte zomerse dag van dit jaar. Dus je begrijpt wel, dat het zweten was. De heren hoefden gelukkig hun stropdas niet om en ook het giletje hoefde niet, want anders hadden er zeker een paar koorleden tegen de vlakte gegaan.

 

Het werd een heel leuk optreden met tropische hitte, maar wij lieten ons niet kennen en er werd met volle overtuiging gezongen.
Het publiek stond vlak voor ons alles mee te zingen en het liefst wilden ze het podium bestormen om mee te zingen. Dat konden wij voor de pauze tegen houden door te vertellen, dat zij na de pauze bij ons op het toneel mochten komen staan. Dat was natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd. Dus toen wij na de pauze begonnen met zingen, werd het een invasie van publiek op het toneel. Een geweldige ervaring! Dat gebeurt elk jaar als wij daar optreden, maar het blijft altijd weer een belevenis. Bij het laatste lied ging het koor in de polonaise het podium af en met ons publiek samen was het één grote sliert van feestgangers.
Weer een middag om nooit te vergeten, nog leuker dan carnaval.
Even een pluim voor onze André Vrolijk, die voor een fantastisch programma had gezorgd en dat in deze hitte met een accordeon op zijn schoot! Dat valt niet mee.

 

Wij willen de organisatie bedanken voor de heerlijke hapjes en drankjes.