De Werf

Ons laatste optreden in een tehuis dit seizoen en dan nog wel op een plek waar wij heel graag komen. De Werf in Amsterdam Noord, een tehuis voor mensen met een verstandelijke beperking.
Jarenlang werden wij hier zeer hartelijk ontvangen door Loïs. Zij regelde allerlei activiteiten. Helaas overleed Loïs vorig jaar, twee weken nadat wij daar hadden opgetreden.  Maar wat heel bijzonder is: Haar kleinzoon Omar heeft al haar taken overgenomen en organiseert nu alle activiteiten. En zo had hij ons nu ook weer uitgenodigd om te komen zingen.
Het werd een bijzondere middag. Eén van de bewoners kwam binnen als André Hazes. Compleet met hoed, zonnebril, leren jas en sjaal met heel groot André Hazes erop. Hij kende alle teksten uit zijn hoofd. Toen onze Ron na de pauze “Ik meen ‘t” zong, stond hij ernaast op het podium uit volle borst mee te zingen. Wat een feest!

Na de pauze mogen de bewoners, die dat willen, bij ons op het podium komen staan en meezingen. Dat werd behoorlijk inschikken, want het podium was niet groot. Maar wat genieten ze dan! En wij natuurlijk ook.

Toen we klaar waren met optreden, werden we getrakteerd op een bakje heerlijke patatjes.

Nu nog één repetitie en nog een repetitie voor het optreden in Paradiso op 10 juni, waar we mee mogen doen aan “Ode aan de Parel van de Jordaan”. En dan gaan we genieten van een welverdiende vakantie.

Wilt u de foto’s zien? Klik dan hier.