Rode Hoed I 3 maart 2024

Maanden hebben we ons voorbereid om dan nu met spanning en trots onze voorstelling in de Rode hoed te kunnen presenteren. Alle voorstellingen zijn volledig uitverkocht, dus ook deze eerste zondag loopt de zaal vol.
Onze gast presentatrice is vandaag Marga van Praag en zij doet het zo leuk. We genieten van de anekdotes, die ze weet te vertellen over Johnny Jordaan, Willy Alberti en de Zangeres zonder Naam, die ze door haar vader Max in levende lijve mocht ontmoeten.  Ze zingt zelfs het refrein van “Je bent als een wilde orchidee” zoals dat in de medley wordt gezongen.
Al voor de pauze wanen we ons op een fiësta bij de medley van Zangeres zonder Naam. Het publiek zingt heerlijk mee met alle bekende nummers. Bij “Weemoed van de Wester” mogen we het applaus net na de pauze best daverend noemen. Bij de wals medley wordt er achterin gewalst en ook de polonaise wordt enthousiast meegedaan.
Gelachen wordt er bij de act van Ron en Riek. Maar er wordt ook gehuild. Een dame waarschuwt er zelfs voor als Marga “Zou er ook een Jordaan in de hemel bestaan” aankondigt. “Dan ga ik huilen hoor!”
Bij “Geef mij maar Amsterdam” is er, denk ik, niemand meer die niet mee zingt. Tot en met het 2e balkon gaat het feest los. Als dit de reactie is op onze eerste voorstelling, wat fijn is het dan, dat we er nog 4 mogen doen.

En zat u er net naast, omdat het al uitverkocht was? Houd dan kaartverkoop voor Purmaryn in de gaten!

Wilt u de foto’s zien? Klik dan hier.