Rode Hoed 18 februari 2018

De eerste voorstelling in een reeks van zes. Super spannend voor iedereen. Gaat het goed? We hebben een leuk programma, maar vindt het publiek dat ook? Vallen de acts in goede aarde? We hebben heel hard gerepeteerd, dus het moet goed komen.

De 151e voorstelling van het Zwanenkoor in de Rode Hoed. Rik van der Westerlaken was de presentator. De meeste mensen zullen hem kennen van het NOS journaal, al heeft natuurlijk veel meer gedaan. Hij presenteerde ons programma op een leuke, relaxte manier. Wat een aardige man! Aan de reacties in de zaal merkten we, dat het met het programma ook wel goed zat. Veel waardering voor twee geheel nieuwe nummers, waarvan André Vrolijk de muziek heeft gecomponeerd. Prachtig gezongen door Marian van Alphen en Ben Belmer.

Hulde aan onze opbouwploeg, die alles weer tot in de puntjes had verzorgd, maar ook aan onze nieuwe geluidsman Justin Witte.

Er was een heel grote groep uit Haarlem met een aantal rollators, maar dat werd door onze zaalwachten prima in goede banen geleid. De kop is er af en we verheugen ons op de volgende vijf voorstellingen.

Klik hier voor het foto-album.