Rode Hoed 31 maart 2019

En dan is daar opeens alweer de laatste voorstelling! De 161e in de Rode Hoed. Je kijkt er naar uit, maar dan vliegt het voorbij. Een heerlijke, bomvolle zaal met mensen, die er allemaal veel zin in hebben. Het was geweldig om deze laatste middag Paul de Leeuw als presentator te hebben. Hij had een geweldig knalrood jasje aan met allemaal hartjes. Vrijwel meteen was de toon gezet en bulderde de zaal van het lachen. Wat een energie heeft die man!
Hij deed het heel leuk en dat werd ook gewaardeerd door het publiek. De voorstelling liep als een trein en ook nu was er de nodige hilariteit bij de acts. Er werd veel meegezongen, maar bij de gedragen liedjes was het muisstil. Het applaus was daverend en de sfeer fantastisch.
Aan het eind van de show zat Paul een beetje op hete kolen, want zijn man was jarig en hij werd verwacht in de skybox bij Ajax, waar de hele familie zich al had verzameld.

Voor de laatste keer “Amsterdam, ik wil je wel bekennen”. Het publiek staat op en klapt mee. De ballonnen komen naar beneden.
Nog even gezellig napraten met een hapje en een drankje en dan is het voorbij.

Op naar het jubileumjaar ……….

Voor het fotoalbum klik hier.