Rode Hoed 5 maart 2017

Rode Hoed

De 146e in de Rode Hoed en de eerste van 5 voorstellingen.

De kop is er af! Altijd heel spannend zo’n eerste voorstelling. Zeker nu er enkele dingen anders zijn, dan voorgaande jaren. Hoe zal het publiek reageren? Is alles geregeld? Gaat alles goed?

De opstelling op het podium is anders en er is een nieuwe muzikaal leider. Dat laatste betekent ook een wat ander programma. Er zijn wat meer gedragen liedjes en wat minder polonaises. Sommigen vinden dat jammer, anderen vinden dat juist heel mooi. Wat absoluut bij iedereen naar voren kwam: Het koor is met sprongen vooruit gegaan. Er wordt prachtig meerstemmig gezongen. Ook over de solisten wordt lovend gesproken.

De presentator van deze middag was Jacques Klöters. Hij deed het niet voor het eerst en net als de vorige keren wist hij alles op een heel prettige en leuke manier neer te zetten. Dat werd zeker ook door het publiek gewaardeerd. Na afloop waren er zeer veel lovende reacties. Dit was de 146e Rode Hoed voorstelling en we zijn trots en tevreden. Op naar de volgende vier met de 150e voorstelling als afsluiting. Wij hebben er zin in.

Klik hier voor het foto-album.