Rode Hoed 23 maart 2018

Wat een super avond was het, onze 155e voorstelling. Heel leuk, enthousiast publiek, dat meteen zorgde voor sfeer. Heerlijk. 

De zoon van Tante Leen, Fred Jansen, was aanwezig, maar ook de tekstschrijfster van “Amsterdam, jij bent een wonder”, Marti Komen. André heeft de muziek hierbij gecomponeerd en het werd prachtig vertolkt door Marian van Alphen. Marti had het nog nooit eerder gehoord. Ze vond het heel erg mooi.

Onze presentatrice was Mieke Stemerdink. Menigeen zal haar kennen van De Gigantjes. Afgelopen jaar heeft zij ook met Het Zwanenkoor opgetreden in een uitverkocht Paradiso. Het lied dat zij toen met ons zong, bracht ze ook nu ten gehore. “Ach vader lief, toe drink niet meer” in een bijzonder swingende uitvoering. De Zwanen waren het nog niet vergeten en zongen uit volle borst mee.
Ook het publiek liet zich niet onbetuigd.

En dan als kers op de taart ……. de After Party. In no time was de zaal omgetoverd in een knusse ruimte en zat André de sterren van de hemel te spelen en te zingen. De tijd vloog voorbij en het was veel te snel 00.30 uur. En dan moet het feest helaas stoppen.

Zondag in een uitverkocht huis al weer de laatste voorstelling van dit seizoen. We gaan er voor.

Klik hier voor het fotoalbum.